ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ5 міфів про імплантацію зубів

5 міфів про імплантацію зубів

Відновити втрачені зуби і при цьому зберегти їх природний вигляд допомагають такі процедури як протезування зубів та імплантація

Відновити втрачені зуби і при цьому зберегти їх природний вигляд допомагають такі процедури як протезування зубів та імплантація. Особливий інтерес у пацієнтів викликає саме другий метод відновлення. Навколо імплантації зубів існує стільки міфів, що багато хто просто губляться в здогадах, чи варто встановлювати імплантати або краще скористатися вже звичними для всіх протезами? МЦ «Oculus» пропонує розвіяти 5 найбільш популярних міфів про імплантацію зубного ряду.

Міф 1. Імплантація - це дорога процедура

стоматологічний кабінет в мц oculus

Звичайно, вартість імплантатів вище, ніж звичайних протезів для зубів. Але ж, вживити імплантат - це, по суті, відновити втрачений зуб раз і назавжди. На відміну від протезів, міняти які необхідно як мінімум раз в 5-10 років (все залежить від типу протеза і якості догляду за ним), імплантати готові служити нам все життя.

Якщо підрахувати витрати на заміну протезів протягом декількох років, вийде практично та ж сума. То чи не краще один раз встановити імплантат, ніж потім неодноразово відвідувати протезує і звикати до нової конструкції в роті? До того ж, відзначимо, імплантація зубів Мінськ не вимагає обтачки сусідніх зубків, а також дозволяє уникнути атрофії щелепи, що часто спостерігається при установці протезів.


Міф 2. Імплантація протипоказана багатьом пацієнтам

Як і будь-яка стоматологічна процедура, імплантація зубів як натуральні зуби, звичайно ж, має протипоказання. Стоматологи не рекомендують таку операцію підліткам, вагітним жінкам, а також пацієнтам з онкологією, цукровим діабетом, проблемами з серцем і згортанням крові. Чи не встановлюють імплантанти та при захворюванні на СНІД, а також важких хронічних хворобах. По суті, протипоказань не так вже й багато, тому практично кожен другий пацієнт стоматологічної клініки може відновити втрачені зуби шляхом імплантації.


Міф 3. Імплантація - це болюча процедура

В якійсь мірі цей міф - правда, адже процедура вживлення імплантату в кісткову тканину дійсно болюча. Саме тому імплантація зубів проводиться тільки під анестезією. Відповідно, ніякого болю при установці штифта і інших процедурах, пацієнт не відчуває, а якщо використовувати медикаментозну седацию, то і зовсім спокійно спить під наглядом анестезіологів, поки лікар проводить всі необхідні операції. Імплантація зубів під седацією проводиться в мінському Центрі Сімейної Стоматології «Медексперт». Кваліфіковані фахівці, висока якість послуг та індивідуальний підхід до кожного - здоров'я зубів може бути доступним і комфортним!

зубні імпланти


Міф 4. Імплантати не приживаються

Випадки, коли встановлений імплантат не прижився, бувають, але, як правило, 1-2% з 100, тому стверджувати, що імплантати не приживаються взагалі, ні в якому разі не можна. Сучасні технології дозволяють використовувати максимально якісне обладнання та матеріали (зазвичай це титан), тому імплантати в основному не викликають дискомфорту або хворобливих відчуттів. Штучні коронки нічим не відрізняються від справжніх зубів навіть за внутрішнім відчуттям. Головне - довіряти свої зубки надійним фахівцям і виконувати всі рекомендації лікаря!

імплантація зубів

Міф 5. Імплантація вимагає занадто багато часу

Сама процедура установки імплантату займає в основному від 20 до 40 хвилин, але попередня підготовка може тривати близько 6 місяців. За цей період лікар лікує і видаляє зуби, вживляет імплантат і лише через кілька місяців можна буде встановити штучну коронку, після того, як ясна загояться і будуть готові до процедури. Якщо ж кісткова тканина встигла атрофувалися, її доведеться наростити, а значить, часу буде потрібно вже більше. Але ж протезування зубного ряду може займати від декількох тижнів до декількох місяців. Трохи потерпіти заради комфортною і красивою посмішки - хіба це багато?

 
Коментарі (0)