ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОсобливості просування сайту в Google

Особливості просування сайту в Google

Всім відомо, що сучасний Рунет окупований двома пошуковими системами, які позбавляють дрібні пошуковики найжирнішої частки ринку

Всім відомо, що сучасний Рунет окупований двома пошуковими системами, які позбавляють дрібні пошуковики найжирнішої частки ринку. Тож не дивно, що саме на Google і Яндекс орієнтуються власники сайтів, займаючись оптимізацією та розкруткою.

Нижче розглянуті основні нюанси роботи з системою пошуку Google.

Нюанси оптимізації під Google

Перш за все, варто відзначити, що роботи Google менше чіпляються до якості наповнення віртуального проекту, що просувається в даній системі. Вони не заперечують проти простирадлом тексту, не так суворо відстежують релевантність і тематична відповідність, як це практикується в світі Яндекса. Замовте SEO просування у Львові, Тернополі та Івано Франковську в веб-студії https://ideadigital.agency/seo-prosuvannya-sajtu/.

З огляду на серйозну роль, яка відводиться показнику ПР на просторах Google, веб-майстер повинен якомога більшу увагу приділити внутрішньої перелинковке. Як відомо, вага сторінок визначається саме параметром ПР, якістю і кількістю внутрішніх і зовнішніх посилань на них. Грамотна внутрішня перелінковка сприяє максимальному нарощуванню ПР розкручуваного веб-документа.

Авторство - наступний момент, який грає помітну роль в системі Google. Йдеться про прив'язку конкретної статті, розміщеної на сторінці сайту, до аккаунту, створеному в Google плюс. Підпис і фотографія прикріпленого автора також може бути доступна користувачам в результатах видачі. Сторінки, що володіють підтвердженим авторством, отримають пріоритет при ранжируванні.

«Шаринг» контенту інтернет-ресурсу також важливий. Чим більше число користувачів вдадуться до кнопки «поділитися», розміщеної на сайті, поділяться з іншими інформацією про унікальні статтях, послуги, товари, тим більше шансів на успіх в світі Google. Цього можна домогтися виробництвом якісного контенту, а також розміщенням іконок соціальних мереж.

Нюанси розкрутки в Google

На відміну від конкурента Яндекса, система Google менш уважно відстежує якість покупних посилань. Швидкий результат в даній системі можуть дати і дешеві посилання, придбані на спеціальних біржах.

Крім того, така тенденція як популярність з-цитування, процвітаюча в зарубіжному світі Google, повільно перетікає в Рунет. Саме на со-цитування фахівці рекомендують робити упор при розробці довгострокової стратегії розкрутки мережевого проекту в Google. Йдеться про застосування згадок сайту або бренду, які розташовуються поруч з цільовими ключовими запитами, замінюючи собою посилання, на сторінках донорських майданчиків.

 

 
Коментарі (0)