Шкіряні кутові дивани

Вже більше восьми років наша компанія працює на меблевому ринку України. І увесь цей час ми прагнули стати краще, щоб наші клієнти не хотіли йти ще кудись, а мали змогу вибрати і придбати все саме у нас

Вже більше восьми років наша компанія працює на меблевому ринку України. І увесь цей час ми прагнули стати краще, щоб наші клієнти не хотіли йти ще кудись, а мали змогу вибрати і придбати все саме у нас. Ми пропонуємо до уваги споживачів шкіряні кутові дивани бренда Softa http://eurodivan.com.ua/ua/uglovye-divany/filter-and-natkoza/, матраци та ліжка, столи та стільці, корпусні меблі, крісла.

Наша філософія

Для ефективної роботи ми орендували окремий шоу-рум, найняли професійних працівників, та працюємо тепер по своїх принципах:

  1. Краще обслуговування – тільки професійний підхід та кваліфіковані продавці і менеджери.

  2. Оптимальні ціни – ми ставимо на свою продукцію доступні ціни і вважаємо, що краще заробляти на більшої кількості товару, ніж на великій накрутці на однієї одиниці товару.

  3. Якість меблів – уся наша продукція має вищу якість. При виготовленні використовується тканина та шкіра, яка має зносостійкість від 50000 циклів.

  4. Великий вибір – покупець має можливість придбати у нас меблеву продукцію від 9 польських фабрик та майже усіх українських.

  5. Варіанти купівель – наші клієнти можуть придбати меблі не тільки при умові повної оплати, но і у розстрочку без відсотків, чи у кредит.

Чому нас обирають?

Для того, щоб подивитись асортимент нашої продукції, покупці мають змогу відвідати наш шоу-рум у Києві. Для цього є можливість навіть замовити безкоштовне таксі. Якщо немає часу, чи навіть немає змоги чи бажання до нас їхати, то просто замовте онлайн відео-демонстрацію з Шоу-руму. І тоді ви дуже зручно на власному креслі чи дивані будете роздивлятися наші пропозиції.

Не важливо де ви живете, якщо ви бажаєте придбати нашу продукцію, то ми згодні організувати доставку вашого замовлення «під під’їзд» у будь яке місто України.

Роздивляючись на нашому сайті варіанти меблів кожен покупець має змогу купити продукцію навіть у один клік. Для цього достатньо указати ваше ім’я та номер телефону. Після цього наші менеджери передзвонять вам і в телефонному режимі прояснять усі питання стосовно вашого вибору, оплати та доставки.

Якщо у вас з’явилися будь-які запитання, то ви можете надіслати нам їх через спеціальну форму на сайті. Наші співробітники дадуть відповідь у найближчим часом. 

 

 

 
Коментарі (1)
Олена1
13 Травня 2013 p. 16:34
Хто вірить що в Мінрегіоні знайдуться мільярди для ЖКГ? Відгукніться!!! ))))))))