ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Україні «дали добро» на обігрів

Україні «дали добро» на обігрів

Мінрегіон спільно з Міненерго дали добро на початок опалювального сезону в Україні. Відповідний лист було направлено у ряд ОДА та Київську міську державну адміністрацію.

В Україні розпочинається опалювальний сезон. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства спільно з Міністерством енергетики та вугільної промисловості направили в регіони лист з відповідними рекомендаціями.

Зокрема, у документі зазначається, що Мінрегіон та Міненерго, розглянувши численні звернення ОДА та КМДА, «повідомляють про своє погодження початку опалювального сезону 2014-15 років для виконання органів сільських, селищних, міських рад, міських державних адміністрацій України».

При цьому Міністерства рекомендують першочергово пустити тепло на об’єкти, для теплопостачання яких не використовується природний газ, а також в освітні, медичні та ряд інших закладів соціальної сфери, які обладнані автономними системами опалення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у кількох обласних центрах уже заявили про початок опалювального сезону. Так, у Харкові планують подавати тепло вже від завтра, 21 жовтня, а у Львові - з 22-го.

 
Коментарі (0)