ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїні допоможуть з ремонтом дороги на Бухарест

Україні допоможуть з ремонтом дороги на Бухарест

Україна заручилася підтримкою Болгарії в питанні капремонту дороги Одеса – Рені. Болгарська сторона підтвердила готовність допомогти з отриманням фінансування для цього проекту з фондів ЄС.

Болгарія заявляє про готовність допомогти Україні в питанні отримання фінансування для реконструкції та капітального ремонту дороги Одеса-Рені (на Бухарест). Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури за результатами візиту очільника Відомства Андрія Пивоварського до Софії (Болгарія).

Зокрема, болгарська сторона погодилась допомогти щодо отримання фінансування на розробку проектної документації для реалізації цього проекту з фондів ЄС.

«…Ми фокусуємось на формуванні нових логістичних ланцюгів та інтеграції національних транспортних мереж до глобальної мережі міжнародних перевезень на Євразійському просторі…», - зазначив Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українці негативно оцінюють підготовку доріг до зимового періоду. Зокрема, більшість вважає, що дороги в жахливому стані і до зими зовсім не готові.

 
Коментарі (0)