ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУкраїні під силу відмовитися від закупівлі вугілля на непідконтрольних територіях Донбасу

Україні під силу відмовитися від закупівлі вугілля на непідконтрольних територіях Донбасу

Україні сьогодні під силу відмовитися від закупівлі вугілля на непідконтрольних територіях Донбасу, заявив народний депутат від фракції БПП Ігор Кононенко
Україні сьогодні під силу відмовитися від закупівлі вугілля на непідконтрольних територіях Донбасу.Таку думку висловив народний депутат від фракції БПП Ігор Кононенко в ефірі "112 Україна".
 
"Безумовно, погано брати вугілля на окупованих територіях, але набагато гірше, наше населення, наші громадяни залишаться без тепла, без електроенергії, особливо в зимовий період. Зараз я можу сказати, що на сьогоднішній день ми вже готові до того, щоб відмовитися від закупівель вугілля на окупованих територіях. Сьогодні стабілізувався енергетичний баланс країни, є передумови і можливість використовувати вугілля, що видобувається на території України, у тому числі Західної України", - сказав І.Кононенко.
 
Нардеп підкреслив, що вугілля сьогодні можна закуповувати в інших країнах.

"На сьогоднішній день з'явилися нові можливості щодо закупівлі вугілля з ПАР, є можливості по логістиці закуповувати вугілля в Китайській народній республіці, більше того, різниця в ціні знизилася, тому я вважаю, що зараз ми підійшли до того, щоб відмовитися від закупівель вугілля з окупованих територій", - зазначив Ігор Кононенко. 

 
Коментарі (0)