ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїні продовжують вимикати світло

Україні продовжують вимикати світло

Державне підприємство «Укренерго» продовжує запроваджувати графіки відключень електрики. Обсяг обмеження потужностей та відключення електрики на сьогодні складає 6,5 МВт.

«НЕК «Укренерго» за погодженням Міністерства енергетики та вугільної промисловості, ввела  графіки аварійник відключень електроенергії та обмеження потужностей на 17 грудня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба ДП «НЕК «Укренерго».

Так, сьогодні графік аварійних відключень електроенергії буде здійснюватись в обсязі 6,5 МВт.

«О 08:10 годині через незадовільне виконання введених графіків обмеження потужності та критичний рівень спрацювання гідроресурсів на ГЕС, ДП «НЕК «Укренерго» дало команду на застосування графіків аварійних відключень споживачів електричної енергії в обсязі 6525 МВт», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що за аварійними заявками уже відключено 27 енергоблоків на електростанціях країни. Причиною цього є низькі запаси вугілля на складах ТЕС.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах ввели власні графіки відключень електроенергії. Причиною цього є невдоволення містян нерівномірними відключеннями світла в місті.

 
Коментарі (0)