ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїні вдасться уникнути віялових відключень світла

Україні вдасться уникнути віялових відключень світла

Україна зможе перезимувати без віялових відключень електроенергії. Київ продовжує вести переговори з Росією щодо відновлення поставок вугілля.

Україні вдасться пройти зимовий період без віялових відключень електроенергії. Про це в ході виїзної конференції заявив перший заступник голови Міненерго Юрій Зюков, передає «РБК-Україна».

Заступник Міністра додав, що Україна веде переговори щодо відновлення поставок вугілля Кузнецького вугільного басейну Російської Федерації.
 
«На сьогодні вугілля, яке було на колесах, яке було відвантажене ще в листопаді місяці, воно вже все перетнуло кордон і надійшло на станції як «Центренерго», так і компаній ДТЕК. На сьогодні ведуться переговори про те, щоб пішли відвантаження вугілля з Кузбасу за раніше укладеними контрактами. Питання має вирішитися, повинна піти поставка вугілля», - сказав пан Зюков.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», незважаючи на критику у бік Міненерго за імпорт вугілля з Російської Федерації, відомство продовжуватиме купувати тверде паливо за кордоном, адже через події на сході України енергетична система нашої держави продовжує нести великі втрати.
 
Коментарі (0)