ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна і Москва спільно перевірять газ та території Росії

Україна і Москва спільно перевірять газ та території Росії

«Укртрансгаз» та «Газпром» перевірять стан обліку газу на території Росії. Також, компанії інспектуватимуть якість «блакитного» палива

ПАТ «Укратрансгаз» та ВАТ «Газпром» проведуть спільну перевірку стану обліку газу на ПГВС Валуйки, яка розташована на території Російської Федерації. Про це повідомили у прес-службі «Укратрансгазу».

Зокрема, компанії перевірятимуть облік як кількості, так і якості природного газу.

«На підприємстві існує план-графік спільних перевірок, згідно якого у травні перевіряється прикордонна газовимірювальна станція Валуйки яка розташована на території Російської Федерації», - повідомив керівник управління газовимірювань та метрології ПАТ «Укртрансгаз» Микола Болховітін.

Згідно з оперативними даними, станом на 16 травня, через ПГВС Валуйки на територію України щодоби надходить близько 16 млн. куб. м блакитного палива.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, запаси природного газу в Україні за тиждень зросли на 3,6%. Наразі у підземних газових сховищах знаходиться 9,285 млрд кубометрів «блакитного» палива. У роботі знаходяться 6 газових сховищ. З яких найбільше газу закачується на Богородчанському та Більче-Волицько-Угерському ПСГ.

 
Коментарі (0)