ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїна може отримати кредит на термомодернізацію будівель

Україна може отримати кредит на термомодернізацію будівель

ЄБРР має намір започаткувати нову кредитну лінію на 100 мільйонів доларів для України. У Держенергоефективності кажуть, що гроші підуть на термомодернізацію будівель.

Держенергоефективності підтримує ініціативу ЄБРР щодо започаткування нової кредитної лінії вартістю 100 млн доларів США на термомодернізацію будівель. Про це заявив голова агентства Сергій Савчук, передає прес-служба уряду.

За словами Сергія Савчука планується, що в майбутньому виділені ЄБРР кошти будуть спрямовані на фінансування заходів з термомодернізації будівель.
 
Також, представники проекту ЄБРР «Технічна допомога для покращення енергетичних характеристик житлових будинків» підтримали необхідність якнайшвидшого прийняття проекту Закону України «Про енергоефективність у будівлях». При цьому, зі свого боку, запропонували фінансування заходів щодо розробки програмного забезпечення для розрахунку енергетичної ефективності будівель.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Україна та Японія співпрацюватимуть у енергетики. Східний партнер допоможе Києву з енергоефективностю, енергозбереженням та розвитком відновлюваних джерел енергії.
 
Коментарі (0)