ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїна може отримати перший транш від МВФ в кінці травня

Україна може отримати перший транш від МВФ в кінці травня

Перший транш від Міжнародного валютного фонду Україна може отримати вже в травні. Він може складе близько двох мільярдів доларів

Перший транш від Міжнародного валютного фонду Україна може отримати вже в травні. Він може складе близько двох мільярдів доларів.

Про це в четвер увечері, 16 квітня, в ефірі одного з українських телеканалів заявив глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

За його словами, очікується до кінця року чотири мільярди доларів.

Нагадаємо, умовами для остаточного відкриття програми, розмір якої під час переговорів вдалося збільшити орієнтовно до восьми мільярдів доларів, стало прийняття закону про ринок земель разом з законом про регулювання банківської діяльності (так званий «антіколомойскій» законопроект), а також оновленого закону про держбюджет.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада 30 березня проголосувала в першому читанні законопроект про банківську діяльність і прийняла в цілому закон про ринок землі, а 13 квітня прийняла оновлений держбюджет зі збільшеним з 2,1% до 7,5% ВВП дефіцитом.

 

 
Коментарі (0)