ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна почала закачування газу в ПСГ

Україна почала закачування газу в ПСГ

Україна почала сезон закачування газу в підземні сховища (ПСГ), в той час, як Кабмін продовжив дію ПСО "Нафтогазу" з постачання газу підприємствам ТКЕ до 21 травня

Україна почала сезон закачування газу в підземні сховища (ПСГ), в той час, як Кабмін продовжив дію ПСО "Нафтогазу" з постачання газу підприємствам ТКЕ до 21 травня.

Про це йдеться в повідомленні "Нафтогазу", передають Українські Новини.

Відзначається, що першим закачування початок Більче-Волицько-Угерське ПСГ, а в першу добу закачали - 320 тис. Куб. м.

"Ми закінчили один з найдовших сезонів відбору газу з підземних газосховищ на позначці 15,1 млрд куб. М. З жовтня минулого року відібрали 13,2 млрд куб. М (дані без урахування Вергунських ПСГ на тимчасово непідконтрольною території)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли Українські Новини, Україна скоротила запаси природного газу в підземних сховищах (ПСГ) за станом на 24 квітня на 46%, або на 13 088 млн куб. м, до 15,351 млрд куб. м з початку стартував 20 жовтня сезону відбору газу.

Також з 1 травня ТОВ "Газопостачальна компанія" Нафтогаз України "автоматично перевела своїх клієнтів на річний тариф" Фіксований "з ціною 7,96 гривні / куб. М (з ПДВ, без урахування вартості розподілу і доставки) газу.

 
Коментарі (0)