ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Україна повністю готова до опалювального сезону - Гончарук

Україна повністю готова до опалювального сезону - Гончарук

В уряді заявили, що Україна завершила підготовку до опалювального сезону: запасів вугілля та газу має вистачити для проходження зими

В уряді заявили, що Україна завершила підготовку до опалювального сезону: запасів вугілля та газу має вистачити для проходження зими.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму відеозверненні.

«Опалювальний сезон почався. Країна до нього готова: у нас достатня кількість вугілля на складах, у нас достатня кількість газу в наших сховищах, у нас у придатному для експлуатації стані вся необхідна інфраструктура», — повідомив Гончарук.

Водночас він зазначив, що не виключає того, що під час опалювального сезону можливі локальні аварії у ході роботи тепломереж.

«Але ми розуміємо як з ними справлятись, тому я впевнений, що зиму країна пройде нормально», — додав прем'єр.

Раніше Гончарук повідомляв про готовність до опалювального сезону всіх міст України, крім двох — Сміли та Нового Роздолу.

«Там ще залишаються певні технічні складнощі й проблеми — і, можливо, на декілька днів опалення розпочнеться пізніше», — повідомляв Гончарук 15 жовтня.

18 жовтня у двох містах на Львівщині — Новояворівську та Новому Роздолі — оголосили надзвичайну ситуацію через неготовність до опалювального сезону.

 

 
Коментарі (0)