ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна розшукує бажаючих для реверсу газу з Угорщини

Україна розшукує бажаючих для реверсу газу з Угорщини

«Нафтогаз України» оголосила конкурс на постачання природного газу з угорської направлення на територію України. У компанії стверджують, що на українсько-угорському кордоні є вільні потужності.

НАК «Нафтогаз України» оголосив конкурс на реверс природного газу з Угорщини в Україну. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» оголошує конкурс серед компаній, які мають можливість постачати природний газ з угорської направлення на територію України», - йдеться в повідомленні.

У компанії розповіли, що на українсько-угорському кордоні розташовані вільні потужності (пункт поставки Beregdarоc) для поставок газу з території Угорщини в Україну.

«Нафтогаз» запрошує постачальників природного газу до співпраці за умови оплати обсягів природного газу протягом 10 днів після постачання.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Україна збільшила реверсні поставки природного газу з Угорщини в 3 рази, або на 3,5 млн куб. м до 5,2 млн куб. м на добу в порівнянні з 3 липня.

 
Коментарі (0)