ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїна та Румунія домовилися про рух потягів між Чернівцями та румунським містом Сучава

Україна та Румунія домовилися про рух потягів між Чернівцями та румунським містом Сучава

Україна та Румунія домовилися про початок руху двох пар потягів між Чернівцями та румунським містом Сучава від 1 січня 2019 року

Між українським містом Чернівці та румунської Сучавой з 1 січня 2019 року почнуть курсувати дві пари поїздів. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

"По залізничних пасажирських перевезеннях, сторони домовилися про введення з 1 січня 2019 двох пар поїздів (4 поїзди) в обидві сторони, які забезпечать сполучення між м Сучава (Румунія) з пересадкою на станції Вадул-Сірет та м.Чернівці (Україна)" , - йдеться в повідомленні.

Нещодавно "Укрзалізниця" продовжила маршрут поїзда "Баку-Харків" до Києва. На території України зупинки будуть в Харкові, Люботині, Полтаві, Миргороді, Лубнах і Гробниці.

Нагадаємо, раніше в Україні квитки на два міжнародних поїзда дозволили купувати через інтернет. Куплені через інтернет квитки не потрібно обмінювати в касі, досить пред'явити при посадці в поїзд роздруківку або зображення QR-кодів на смартфоні.

Як повідомлялося, в 2018 році УЗ планує запустити так званий "лист очікування" при покупці проїзних документів. Така функція знадобиться, якщо квитка на потрібний напрямок немає. В такому випадку пасажир зможе заповнити заявку. Як тільки квиток з'явиться в продажу - пасажир отримає пріоритетну можливість його викупити.

 

 
Коментарі (0)