ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУкраїна в десятці країн рейтингу по зростанню цін на житло

Україна в десятці країн рейтингу по зростанню цін на житло

Україна - в першій десятці списку країн, в яких простежується тенденція зростання цін за житло. За останній рік вартість зросла більш ніж на 10%.

Україна зайняла 10-е місце в світі за зростанням цін на житло, за останній рік його вартість у країні зросла на 10,9%. Такі дані оприлюднила компанія Knight Frank у своєму рейтингу зростання цін на житло в різних країнах світу Global House Price Index, про це пише УНІАН.

Відповідно до даного рейтингу, лідером по зростанню цін на житло став Дубай, де за останні 12 місяців ціни на житло зросли на 21,7%. Друге місце в рейтингу зайняв Гонконг із зростанням в 19,1%, а третє - Тайвань - 15,4%.

Замикають рейтинг компанії Knight Frank Греція, Голландія та Угорщина, де житло подешевшало на 11,5%, 8,5% і 8,2% відповідно.

Росія в даному рейтингу зайняла 15-е місце з річним зростанням вартості житла на 6,4%.

Нагадаємо, у столиці утримується стабільна динаміка на ринку нерухомості.

За словами експертів, цього літа взагалі не було зменшення попиту на житло через ряд законодавчих нововведень.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, згідно з рейтингом конкурентоспроможності економік Всесвітнього економічного форуму в Україні простежується погіршення ситуації з якістю автомобільних доріг в порівнянні з іншими країнами. Зокрема, за якістю доріг Україна посіла 144 місце в світі зі 148.

 
Коментарі (0)