ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїна відновила подачу електроенергії до АР Крим

Україна відновила подачу електроенергії до АР Крим

Держкомпанія «Укренерго» завершила роботи з відновлення пошкодженої лінії електропередач «Мелітополь-Джанкой». Наразі, нею здійснюється подача електроенергії на територію тимчасово окупованого Криму.

«Укренерго» сьогодні включила у роботу лінію електропередач «Мелітополь-Джанкой», по якій енергопостачання анексованого Росією Криму було припинено 11 жовтня через ушкодження, - повідомляє «УНІАН».

«Увечері 12 жовтня завершилися роботи з відновлення пошкодженої електроопори повітряної лінії «Мелітополь-Джанкой» 330 кВ. 13 жовтня лінію включено у роботу», - йдеться в повідомленні.

Як відзначають в «Укренерго», включення даної лінії в роботу дозволило поновити роботи з реконструкції іншої лінії - «Каховка-Джанкой», які триватимуть до 19:00 18 жовтня.

Зокрема, у держкомпанії інформують, що після завершення робіт на лінії «Каховка-Джанкой», енергозабезпечення АР Крим здійснюватиметься за нормальною схемою живлення».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, постачання електроенергії на територію тимчасово окупованого Криму однією з повітряних ліній електропередач припинено.

 
Коментарі (0)