ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна вкладається в рамки економії газу

Україна вкладається в рамки економії газу

Деякі регіони можуть економити більше газу, інші – менше, проте, загалом, Україна зможе виконати плани скорочення об’ємів споживання газу на 30%.

Україна вкладається в плани скорочення об’ємів споживання теплопостачальними підприємствами природного газу на період опалювального сезону 2014-15 років на рівні 30%. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

«В цілому, виходячи з отриманих з регіонів планів щодо скорочення споживання газу, ми вкладаємося увідведені державою газові ліміти. Якась область має можливість зекономити більше 30%, якась - менше. Зараз ми проводимо моніторинг щоб зрозуміти, які області об’єктивно зможуть виконати представлені ними плани, а які можуть зробити навіть більше. Перед нами стоїть завдання з’ясувати справжні можливості кожної області, щоб досягти реальної економії», - сказав очільник Мінрегіону Володимир Гройсман.
 
Він підкреслив, що організація заходів з енергозбереження у кожній області, на кожному підприємстві не має бути черговим виконанням наказу зверху. «Ми всі знаємо, як ці накази виконуються. Це має бути усвідомлене бажання заощаджувати ресурси. Тому зараз нам потрібно йти і працювати на місцях», - сказав Віце-Прем’єр.
 
До речі, читайте інтерв’ю «України Комунальної» з очільником Мінрегіону Володимиром Гройсманом.
 
Коментарі (0)