ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїна запустила щоденні поїзди в ЄС

Україна запустила щоденні поїзди в ЄС

«Укрзалізниця» вирішила розширити залізничне сполучення із країнами Європейського Союзу. Так, було призначено два щоденні потяги з України до Румунії.

В Україні запустили щоденні поїзди до Румунії з метою розширення залізничного сполучення з країнами європейського Союзу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниці».

Потяги будуть відправлятися із станції Вадул-Сірет у Чернівецькій області та курсуватиме до румунських міст Бухарест та Сучава.

Поїзд № 380 Вадул-Сірет – Бухарест відправлятиметься зі станції Вадул-Сірет о 13:40 та прибуватиме до Бухареста о 22:48. Зворотно поїзд відправлятиметься о 06:15 та прибуватиме на станцію Вадул-Сірет о 15:40.

Поїзд № 385 Вадул-Сірет – Сучава відправлятиметься зі станції Вадул-Сірет о 16:35 та прибуватиме до Бухареста о 18:45. Зворотно поїзд відправлятиметься о 10:55 та прибуватиме на станцію Вадул-Сірет о 12:35.

«Для подорожі поїздами до Бухареста й Сучави пасажири з інших міст України можуть дістатися до станції Вадул-Сірет із пересадкою в Чернівцях. Квитки на ці поїзди вже можна придбати в міжнародних касах Укрзалізниці», - зауважили в «Укрзалізниці».

Також графіком руху пасажирських поїздів на 2015/2016 роки передбачено курсування через день безпересадкового вагона Львів – Варшава, відправленням зі Львова о 23:59 та прибуттям до Варшави о 09:06, зворотно з Варшави відправлення о 18:39 та прибуття до Львова о 06:03.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ПАТ «Укрзалізниця» з 12 грудня 2015 року відновить курсування міжнародного безпересадкового вагону Київ–Прага (Чехія), у зв'язку з попитом пасажирів.

 
Коментарі (0)