ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна завершила будівництво газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород»

Україна завершила будівництво газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород»

«Укртрансгаз» завершив будівництво нової ділянки магістрального газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород» протяжністю 10 км. Вже готується документація для подачі в ДАБІ, щоб ввести побудовану ділянку в експлуатацію.

Оператор газотранспортної системи «Укртрансгаз» завершив будівництво нової ділянки магістрального газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород» протяжністю 10 км. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Повідомляється, що після завершення будівництва нової ділянки газопроводу, існуючий трубопровід був виведений з експлуатації і повністю демонтований.

Окрім того, після завершення будівельно-монтажних робіт були проведені роботи з очищення порожнини трубопроводу, випробування його на міцність і перевірки на герметичність.

На сьогодні готується документація для подачі в Державну архітектурно-будівельну інспекцію, щоб ввести побудовану ділянку в експлуатацію.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, народні депутати погодились позичити у Європи кошти для реконструкції частини транзитного газопроводу. Загальну вартість ремонту оцінили у 355 млн євро.

 
Коментарі (0)