ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїна зменшила обсяги імпорту електроенергії

Україна зменшила обсяги імпорту електроенергії

У вівторок, 17 вересня, протягом доби планується імпорт електроенергії з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Молдови загальним обсягом 16 943 МВт-год

 

У вівторок, 17 вересня, протягом доби планується імпорт електроенергії з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Молдови загальним обсягом 16 943 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 1532 МВт.

Про це повідомила пресслужба національної енергетичної компанії "Укренерго", передають Українськi Новини.

Нагадаємо, 16 вересня Україна планувала імпорт електроенергії з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Молдови загальним обсягом 18 300 МВт-год.

Експорт електроенергії не відбувається і не передбачається.

"Сьогодні, 17 вересня, рівень споживання електроенергії, станом на 9:30, був на 1,2% вищим, ніж в цей же час у понеділок, 16 вересня. Вчора, 16 вересня, добовий максимум споживання був зафіксований увечері. Він був таким же, як і попереднього робочого дня – у п’ятницю, 13 вересня", - йдеться в повідомленні.

"Укренерго" закликає не вмикати одночасно кілька потужних електроприладів у період з 16:00 до 22:00.

Як повідомляли Українськi Новини, російські окупанти минулої доби обстрілювали цивільну енергетичну інфраструктуру у Дніпропетровській, Донецькій, Сумській, Харківській та Херсонській областях.

 

 
Коментарі (0)