ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна знизила імпорт газу

Україна знизила імпорт газу

За цей місяць Україна імпортувала 800 млн кубометрів природного газу, що на 115 млн куб. м менше за показники минулого місяця. Попри це, загалом за 90 днів до країни надійшло 2,5 млрд кубометрів палива з Європи.

У лютому Україні імпортувала 800 млн куб м природного газу проти 915 млн кубометрів, які було поставлено за січень. Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Укртрансгаз».

Окрім того, зазначається, що Станом на сьогоднішній ранок, добове надходження природного газу з країн ЄС складає 43,0 млн.куб.м.

В «Укртрансгазі» також відмітили, що сьогодні минає 90 днів, як країна відмовилась від імпорту газу з Російської Федерації. Водночас, за цей період з країн Європи для потреб вітчизняних споживачів надійшло 2,5 млрд.куб.м «блакитного» палива.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Україна за 14 днів цього місяця імпортувала з країн Європи 600 млн куб. м природного газу, що є відповідає об`ємам поставок за аналогічний період минулого року. Найбільше «блакитного» палива надходило по словацькому напрямку.

 
Коментарі (0)