ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнці частіше користуються потягами Інтерсіті+

Українці частіше користуються потягами Інтерсіті+

У квітні поїздами Інтерсіті+ та Інтерсіті перевезено найбільшу кількість пасажирів за час курсування швидкісних поїздів в Україні. В УЗШК вважають, що це стало можливим завдяки довірі пасажирів до якості та комфорту поїздів.

У квітні 2015 року подорожі поїздами Інтерсіті  та Інтерсіті+ Української залізничної швидкісної компанії здійснили 266 тис. 813 пасажирів, що є найвищим показником з моменту заснування компанії. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

Зокрема, за місяць поїздами було виконано 675 рейсів. Населеність за цей період склала 71%.
 
«Досягнення таких високих результатів стало можливим завдяки довірі пасажирів до якості та комфорту поїздів Інтерсіті+ та Інтерсіті, а також системній роботі працівників компанії, спрямованій на максимальне задоволення потреб пасажирів», – пояснили в прес-службі.
 
Так, для задоволення підвищеного попиту на перевезення під час великодніх та травневих свят упродовж квітня було призначено додатковий поїзд №761/762 Київ-Одеса, а також додаткові рейси поїздів №736/735 Київ-Запоріжжя та №740/739 Київ-Кривий Ріг. Також здійснено 6 рейсів складами збільшеної місткості (9 вагонів на 723 місць замість 4 вагонів на 410 місць) за маршрутом Дарниця-Київ-Тернопіль.
 
Нагадаємо, що в квітні 2015 року призначено зупинку на ст. Святошин у Києві для поїздів Інтерсіті+ №741/742 Дарниця, Київ – Трускавець – Київ, Дарниця та №743/744 Дарниця, Київ – Львів – Київ, Дарниця. Призначення даної зупинки дозволило пасажирам, які прямують з/до західної частини Києва, заощаджувати щонайменше 40 хвилин часу. За перші п’ять днів зупинки на ст. Святошин з одного поїзда сходили  50 пасажирів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», до Одеси, Тернополя та Львова курсуватимуть швидкісні потяги в оновленому складі. Таке рішення в «Укрзалізниці» було прийнято, зважаючи на збільшення попиту на ці напрямки.
 
Коментарі (0)