ГоловнаПублікаціїТарифи ЖКГУкраїнці не вірять у зміни в ЖКГ після виборів – опитування

Українці не вірять у зміни в ЖКГ після виборів – опитування

Заяви під час передвиборчих кампаній про зміни у ЖКГ - порожні обіцянки. Принаймні, такої думки більшість опитаних читачів "У.К.". Люди переконані, що опісля виборів народні обранці забудуть про те, що обіцяли.

В Україні 25 жовтня 2015 року відбулися вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Напередодні виборів українцям обіцяли багато змін, зокрема і у житлово-комунальному господарстві. Зокрема, лунали заяви про зменшення цін на комунальні послуги для населення, покращення якості послуг, зниження тарифу на газ, ремонт інфраструктури. Не цуралися й питання субсидіювання.

При цьому, кандидати на посади місцевих депутатів і міських голів, часто не зважали на те, що більшість їхніх передвиборчих обіцянок не стосуються компетенції місцевої влади.

Читайте також: «Комунальне» законодавство обростає порожніми ініціативами

Тож, «Україна Комунальна» поцікавилась у своїх читачів«А яких змін у ЖКГ вони очікують після виборів?».

Відповідне опитування проходило на електронних шпальтах інформагентства в період з 26 жовтня по 2 листопада.

За результатами опитування, 56% респондентів вважає, що жодних змін не буде – депутати переймаються ЖКГ лише до виборів. На думку 18% - опісля виборів ЖКГ ще більше занепадатиме. Водночас, 11% опитаних сподіваються на позитивні зрушення: зниження тарифів, покращення якості послуг, тощо. Ще 9% вважає, якщо щось зміниться, але не кардинально – це не рівень місцевих рад. При цьому 6% респондентів нічого не очікують – ні вибори, ні ЖКГ їх не цікавлять.

 
Коментарі (0)