ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїнці отримують занадто якісний газ

Українці отримують занадто якісний газ

Тепло згоряння газу, який поставлявся українцям минулого місяця, виявилося більше норми. Про це повідомила прес-служба оператора ГТС «Укртрансгаз»

Тепло згоряння газу, який поставлявся українцям минулого місяця, виявилося більше норми. Про це повідомила прес-служба оператора ГТС «Укртрансгаз».

Згідно з інформацією оператора, середньозважена теплота згоряння природного газу, який поставлявся українським споживачам в лютому 2019 року, виявилася вищою на 8% від нормативного показника. При нормі в 7600 ккал за кубометр газу, українці спалювали газ який виробляв 8205 ккал тепла за кубометр.

Самий «калорійний» газ отримали мешканці Харківської (8263 ккал), Чернігівській (8256 ккал) і Полтавській (8247 ккал) областей.

Найменш «теплий» газ, але також перевищує нормативні показники, вступив до Донецького, Чернівецький і Черкаський регіони.

«Інформація надходить з 65 вимірювальних хіміко-аналітичних лабораторій, розташованих в різних точках України на ключових вузлах газотранспортної системи і атестованих відповідно до вимог чинного законодавства», - повідомили представники «Укртрансгазу».

 

 
Коментарі (0)