ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУкраїнці побачать у рахунках за ЖКП за жовтень майже 5%-ве зниження вартості газу - Герус

Українці побачать у рахунках за ЖКП за жовтень майже 5%-ве зниження вартості газу - Герус

Українці побачать у своїх рахунках за комунальні послуги за жовтень майже 5%-ве зниження вартості газу. Про це заявив голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус
Українці побачать у своїх рахунках за комунальні послуги за жовтень майже 5%-ве зниження вартості газу. Про це заявив голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус.
 
"За жовтень місяць ціна газу для населення знижена ще майже на 5%. Таким чином, за останні сім місяців ціна газу для населення знижена вже на 35%, і це українці побачать у своїх платіжках уже за жовтень місяць", - запевнив Андрій Герус.
 
Також Андрій Герус впевнений, що в Україні відбувається зниження вартості електроенергії на оптових ринках: "Так, протягом останніх двох місяців ціна на електричну енергію знизилась майже на 20 коп".
 
Нагадаємо, НАК "Нафтогаз України" з 1 листопада 2019 року підіймає ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання майже на 20%.
 
“НАК „Нафтогаз України“ опублікувала цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 листопада 2019 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання”, — йдеться в повідомленні.
 

Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати. 

 
Коментарі (0)