ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнці подорожуватимуть до Криму у двоповерхових поїздах

Українці подорожуватимуть до Криму у двоповерхових поїздах

Влітку в Криму з'являться двоповерхові поїзди Skoda, які зв'яжуть із Сімферополем такі міста як Донецьк, Дніпропетровськ та Харків

Експериментальний шестивагонний поїзд чеського виробництва прибув на Сімферопольський вокзал вчора, 29 січня. На сьогодні в Україні всього два таких поїзди. В інтересах півострова їх знімуть з нинішніх напрямків Дніпропетровськ – Донецьк і Донецьк – Харків. Нові поїзди зв'яжуть із Сімферополем такі міста як Донецьк, Дніпропетровськ і Харків.

Поїзд розрахований на 607 пасажирських місць, а вагони володіють всіма необхідними умовами комфорту. На верхньому поверсі, де найкраща оглядовість, розмістяться пасажири першого класу. На першому поверсі будуть їхати пасажири з квитком другого класу.

Однак, за словами начальника ДП «Придніпровська залізниця» Ігоря Гладких, головна перевага нових поїздів у їх швидкості.

«Поїзд із Дніпропетровська до Сімферополя буде їхати всього 5 годин. Більш того в перспективі ми хочемо наблизитися до позначки 4:45. За аналогічний час на машині цю відстань не проїхати. Нові поїзди обженуть свого основного конкурента – автомобільний транспорт», - розповів Ігор Гладких.

Джерело: crimea.vgorode.ua 

 
Коментарі (0)