ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнці поїдуть до Угорщини та Словаччини без пересадок

Українці поїдуть до Угорщини та Словаччини без пересадок

Українці відтепер зможуть дістатися до словацької та угорської столиць без пересадок. Так, з Києва до Братислави і Будепешта призначені безпересадкові вагони.

Львівська залізниця забезпечила українців безпересадковими вагонами на маршрут Київ-Братислава та Київ-Львів-Будепешт. Доїхати до європейських міст без персадок можна вже з 14 груня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури .

Так, вагон сполученням Київ-Братислава курсуватиме щоденно у складі потяга №99 Київ-Ужгород, у зворотному напрямку у складі поїзда №13 Ужгород-Київ. Відправлення із Києва о 15.22 (через Львів-00:14-00:45, Чоп-6:05-9:05) і прибуття до Братислави о 18:05. У зворотноу напрямку вагон курсуватиме із Братислави 0 5:55 і прибуватиме в Київ о 10:01.

Вагон, що сполучає Київ, Львів-Будапешт також курсуватиме щоденно у складі потяга №49 Київ-Трускавець до Львова, зі Львова у складі поїзда №13 Київ-Ужгород, зворотно у складі потяга № 81 Ужгород-Київ. Відправлятиметься вагон із Києва о 20:45 і прибуватиме до Будапешта о 18:37. У зворотному  напрямку вагон виїжджатиме із Будапешта о 7:23 і прибуватиме до Києва о 10:00.

Придбати квитки на безпересадкові вагони можна у всіх залізничних касах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укразалізниця» призначила ще два додаткових потяги на новорічні свята. Також відомство повідомляє про додаткові рейси цілорічних потягів.

 
Коментарі (0)