ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУкраїнці заборгували за опалення і гарячу воду 5 млрд грн

Українці заборгували за опалення і гарячу воду 5 млрд грн

У липні 2016 року населенням країни було сплачено за житлово‐комунальні послуги 3 млрд грн, що на 4,6% більше, ніж нараховані за цей період суми.

 

Станом на кінець липня 2016 року заборгованість населення України зі сплати за централізоване опалення та гаряче водопостачання становить 5 млрд грн. Про це повідомляє  Держстатистики.

Водночас, станом на кінець липня 2016 року заборгованість населення України зі сплати за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 2,5 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 1,8 млрд грн, за вивезення побутових відходів – 0,4 млрд грн, за електроенергію – 2,8 млрд грн.

Варто відзначити, що у липні 2016 року населенням країни було сплачено за житлово‐комунальні послуги 3 млрд грн, що на 4,6% більше, ніж нараховані за цей період суми.

Нагадаємо, станом на кінець червня 2016 року заборгованість населення України зі сплати за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 5,2 млрд грн.

Додамо, що дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
05 Вересня 2016 p. 21:57
За опалення і гарячу воду зараз приходять не Рахунки, а так звані Повідомлення, по яким дуже важко заплатити навіть вистоявши величезні черги. А заплативши споживач не доведе , що заплатив, тому що на цих Повідомленнях не ставиться відмітка про оплату.