ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУкраїнці зацікавленні у новосіллі на пільгових умовах

Українці зацікавленні у новосіллі на пільгових умовах

Незважаючи на кризовий стан економіки, українці не втрачають можливості придбати власне житло на пільгових умовах. Так, минулого тижня відсвяткували новосілля ще 8 родин.

За період з 14 по 20 березня 2014 року Державна іпотечна установа спрямувала на іпотеку ще 1,9 млн грн. Таким чином протягом минулого тижня вісім українських родин змогли відсвяткували новосілля. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі установи.

«Протягом минулого тижня ДІУ рефінансувала 8 кредитів, наданих громадянам для придбання житла. У грошовому еквіваленті, це майже 2 млн грн», - зазначив голова правління ДІУ Ігор Лисов.

Посадовець також підкреслив, що у кризових умовах, навіть такий результат демонструє зацікавленість громадян у іпотечному кредитуванні.

«В умовах зростання вартості депозитів, іпотечні кредити за програмою ДІУ, зараз чи не єдина можливість для громадян придбати власне житло за пільговими умовами», - наголосив Ігор Лисов.

Нагадаємо, ставка рефінансування Державної іпотечної установи для банків становить 15,3% річних. З початку року ДІУ рефінансувала 145 іпотечних кредитів на суму 30,2 млн грн.

 
Коментарі (0)