ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїнці зможуть отримати безкоштовний скраплений газ

Українці зможуть отримати безкоштовний скраплений газ

В одній з областей держава має намір запровадити новий експериментальний проєкт для вразливих верств населення

 

В одній з областей держава має намір запровадити новий експериментальний проєкт для вразливих верств населення. Згідно з ним частина українців матиме можливість отримати газ безкоштовно.

У рамках проєкту гуманітарну допомогу у вигляді скрапленого газу буде направлено жителям прифронтових територій.

Мета проєкту полягає в тому, щоб забезпечити українців із категоріями вразливості необхідними ресурсами під час зимового періоду, і передбачає подальше масштабування інших регіонів.

На спеціальній нараді під керівництвом віцепрем'єр-міністерки України Ірини Верещук, представники різних міністерств обговорили створення механізмів із постачання скрапленого газу в балонах для забезпечення населення на прифронтових територіях необхідними ресурсами в зимовий час.

Ми маємо забезпечити гуманітарним побутовим газом вразливі категорії населення прифронтових територій. Тому необхідно обʼєднати зусилля і злагоджено відпрацювати цей гуманітарний трек на Харківщині для подальшого масштабування в інших прифронтових регіонах.

Проєкт безкоштовної поставки газу планується впровадити в Харківській області для відпрацювання механізмів його реалізації, після чого ініціативу розширять на інші регіони.

 

 

 
Коментарі (0)