ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнцям обіцяють оновити поїзди

Українцям обіцяють оновити поїзди

«Укрзалізниця» має намір відремонтувати кількасот залізничних пасажирських вагонів з продовженням їхньої експлуатації на 15 років. Для цього, найближчим часом буде прийнято програму капремонту вагонів, яка розрахована на чотири роки.

ПАТ «Укрзалізниця» планує найближчим часом прийняти чотирирічну програму капітального відновлення пасажирських вагонів з подовженням терміну їх експлуатації на 13-15 років. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Зазначається, що передбачається проведення ремонту 200 вагонів.

«Загалом за підсумками 11 місяців 2015 року відремонтовано 1854 пасажирські вагони, що більше плану на 2%. З них деповським ремонтом відновлено 1303 вагони, капітальними видами ремонту – 551», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» відремонтував 5 вагонів ще в 9 вагонах було проведено капітально-відновлювальний ремонт в умовах ПАТ «Дніпропетровський завод з ремонту та будівництва пасажирських вагонів» та ТОВ «Харківський вагонобудівний завод».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» відновила роботу онлайн-продаж проїзних документів через агентів. Через перебої в роботі, купики квитки було можливо лише на офіційному сайті компанії.

 
Коментарі (0)