ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнцям спростили оформлення субсидій

Українцям спростили оформлення субсидій

НКРЕКП ухвалила рішення, яке сприятиме спрощенню процедури обігу та прискоренню прийняття рішення щодо призначення субсидій.

 

НКРЕКП ухвалила рішення, яке сприятиме спрощенню процедури обігу та прискоренню прийняття рішення щодо призначення субсидій.

На засіданні НКРЕКП прийняла постанову "Про оприлюднення інформації для користувачів програми житлових субсидій " з метою налагодження більш ефективної комунікації між виконавцями/постачальниками житлово-комунальних послуг та Пенсійним фондом України та оптимізації процедури доступу таких одержувачів до інформації щодо діючих цін/тарифів на комунальні послуги.

"Таким чином, держава працює над мінімізацією часу, який витрачає людина або сім'я на призначення соціальних допомог, і максимально автоматизує процес їх отримання до одного кліка в електронному кабінеті на сайті Пенсійного фонду України або в "Дії", - повідомляє пресслужба регулятора.

Такий механізм спрямований на максимальне спрощення процедури звернення і швидке прийняття рішення щодо надання соціальних виплат - коли одержувачу житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг не потрібно витрачати час на пошук тієї чи іншої інформації, заповнювати бланки, стояти в чергах, а потім тривалий час чекати на рішення.

 

 

 
Коментарі (0)