ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнцям спростили процедуру виплат пенсій і субсидій

Українцям спростили процедуру виплат пенсій і субсидій

Національний банк України спростив операторам поштового зв'язку процедуру ідентифікації та верифікації одержувачів пенсій, субсидій та інших виплат населенню в межах 5-30 тисяч гривень

 

Національний банк України спростив операторам поштового зв'язку процедуру ідентифікації та верифікації одержувачів пенсій, субсидій та інших виплат населенню в межах 5-30 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Таке рішення дозволить операторам поштового зв'язку безперебійно забезпечувати виплати пенсій і грошової допомоги за відсутності автоматизації в їх відділеннях. Працівник пошти при виплаті коштів для ідентифікації та верифікації особистості повинен тільки звірити ідентифікаційні дані клієнта з зазначеними даними в виплатних документах або бланках поштових переказів. Далі клієнт і касир проставляють власноручні підписи в виплатних документах.

Такі зміни внесені до Положення про здійснення установами фінансового моніторингу, затвердженого постановою Правління НБУ від 12 листопада № 145, яка набула чинності з 14 листопада 2020 року.

Також Національний банк України виступив проти законопроектів №2788-д і №2788, що дозволяють "Укрпошті" надавати банківські послуги, оскільки вважає ініціативу ризикованою.

Раніше в уряді попередили пенсіонерів про можливість додаткової ідентифікації для тих, хто довго не користується пенсійною карткою для отримання державних виплат.

Нагадаємо, уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова розповіла, що в Україні прожитковий мінімум становить близько 75 доларів на одну людину в місяць, мінімальна зарплата в країні - 176 доларів, а пенсію на рівні або нижче монетарної бідності отримують близько 80% пенсіонерів.

Особливість промислових швейних машин в тому, що вони мають високу вартість. По крайней мере, вона вище, ніж у побутових аналогів. Останні здебільшого універсальні, підходять для виконання великої кількості операцій. Що стосується машин промислового призначення, вони здатні справлятися з однією або двома операціями, але при цьому максимально якісно і швидко. На сторінці https://sm-ua.com/promislov-shveyn-mashini представлено якісне швейне обладнання для промислового використання і за прийнятною вартістю.

 
Коментарі (0)