ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнцям видадуть додатково по 4500 гривень на продукти

Українцям видадуть додатково по 4500 гривень на продукти

Українцям, що довелось тимчасово залишити свої та переїхати до більш безпечного місця, зможуть розраховувати на додаткову допомогу

 

Українцям, що довелось тимчасово залишити свої та переїхати до більш безпечного місця, зможуть розраховувати на додаткову допомогу. Тепер у супермаркетах Сільпо переселенці зможуть отримати 4500 гривень.

Це є одноразова допомога у сумі 4500 гривень від Червоного Хреста. Переселенці, що тимчасово проживають у Києві зможуть отримати її у одному з магазинах мережі Сільпо. Варто зазначити, що допомога видається у вигляді сертифікату, який можна витратити на купівлю продуктів.

Допомогу зможуть отримати:

громадяни з інвалідністю І групи (3 сертифікати по 500 грн);

сім’ї, які виховують дитину з інвалідністю до 17 років;

сім’ї з трьома та більше дітьми;

сім’ї ,які мають на утриманні та вихованні дитини сироту (до 16 років).

Інші категорії отримають 9 сертифікатів по 500 гривень. Отримати сертифікати можна у живій черзі особисто на руки. Витратити сертифікат можна за одну покупку. Якщо сума чеку становить більше суми, яка зазначена в сертифікаті, то вам доведеться доплатити. Якщо сума чеку нижча, то решти вам не видадуть.

На правому березі Києва переселенці зможуть отримати ваучери кожної середи та п’ятниці за адресою вул. Володимирська, 51б у Vcentri Hub. На лівому березі ваучер можна отримати кожного вівторка за адресою вул. Миропільська, 19, біля метро “Чернігівська” з 10:00 до 16:00. З собою потрібно мати:

паспорт;

ідентифікаційний код;

довідку про статус переміщеної особи;

довідку про призначення групи інвалідності;

свідоцтво про народження дитини/дітей або розпорядження про опікунство (якщо необхідно).

 

 

 
Коментарі (0)