ГоловнаВибір редакціїТранспортУкраїнцям запропонували ноу-хау у швидкісних поїздах

Українцям запропонували ноу-хау у швидкісних поїздах

Пасажири швидкісних поїздів отримали можливість розраховуватися платіжними та кредитними картками. Відсьогодні усі швидкісні поїзди мають бути оснащені POS-терміналами.

Відсьогодні українці зможуть розрахуватися у швидкісних поїздах платіжними та кредитними картками. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

«З 1 листопада Українська залізнична швидкісна компанія забезпечить усі швидкісні поїзди POS-терміналами. Завдяки новій послузі пасажири зможуть розрахуватися у швидкісних поїздах платіжними та кредитними картками, а також поповнювати мобільний рахунок» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що на першому етапі послуга надаватиметься у тестовому режимі. POS-терміналами будуть забезпечені усі поїзди, які обслуговує Українська залізнична швидкісна компанія. Зокрема, виробництва  Hyundai Rotem, ЕКр-1 «Тарпан» та «Україна-2».

Як повідомяла «Україна Комунальна», раніше «Укрзалізниця» зміцнила сполучення Миколаєва зі столицею. Впродовж осінніх канікул у цьому напрямі курсуватиме ще один додатковий потяг.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)