ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнцям знову зменшать розмір субсидій

Українцям знову зменшать розмір субсидій

Починаючи з наступного місяця на українців чекає новий перерахунок субсидій

Починаючи з наступного місяця на українців чекає новий перерахунок субсидій. Люди, які раніше могли розраховувати на державну допомогу, будуть урізані в рази. Допомога для тих, хто залишиться буде просто зменшена. Згідно з новими правилами перерахунку в субсидії не будуть враховувати опалення, а також в розрахунок візьмуть реальний рівень доходу громадян.

Однією з основних проблем субсидії є той факт, що українці не отримують матеріальну допомогу від держави витрачають менше комунальних послуг, так як вони розуміють, що їм за це доведеться платити і тому економлять.

Так і ті, хто отримує субсидії не завжди добирають норму прописану в законі. Згідно з новими правилами «недобір» і буде повертатися сім'ї у вигляді грошового еквівалента, щоб мотивувати українців раціонально розпоряджатися комуналкою.

Варто відзначити тих, хто не може розраховувати на отримання субсидії ні в якому разі:

площа будинку більше 200кВ. м або квартири - 120 кв. м;

машина віком до 5 років;

була зроблена покупка на суму від 50 тис. грн;

Останнім часом не платили ЄСВ і не перебували на обліку в Центрі зайнятості.

Нагадаємо, раніше міністр соціальної політики Андрій Рева розповів, що Кабмін змінить правила монетизації субсидій якщо одержувач субсидії прострочив оплату комунальних послуг при отриманні субсидії.

 

 
Коментарі (0)