ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнські аеропорти не будуть обслуговувати туристів на час карантину

Українські аеропорти не будуть обслуговувати туристів на час карантину

Відомо, що в Кабінеті міністрів України прийнято рішення, що на час карантину через коронавируса в світі і боротьбою з поширенням хвороби всередині країни працювати буде тільки Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що аеропорти України закриваються на час карантину. Повідомляється, що Харківський аеропорт з 24 березня закривається для пасажирів, які вилітають в туристичних цілях в інші країни.

Відомо, що в Кабінеті міністрів України прийнято рішення, що на час карантину через коронавируса в світі і боротьбою з поширенням хвороби всередині країни працювати буде тільки Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Пасажирам і бажаючим помандрувати принесли свої вибачення, проте заявили, що це вимушений захід, покликаний не допустити епідемії коронавируса в Україні.

Нагадуємо, в ЗМІ з'явилася інформація про те, коли українські школярі та студенти ВНЗ зможуть повернутися за парти. Поки офіційного рішення Кабміну немає, але експерти припускають три варіанти розвитку подій. За першим сценарієм, все учні повернуться до навчального процесу після закінчення карантину 3 квітня і продовжать навчання до настання літніх канікул. Однак більшість експертів переконані в тому, що карантин продовжать, і учням доведеться отримувати знання дистанційно. Це другий сценарій, який триватиме ще кілька тижнів. Згідно з третім варіантом, навчальний рік доведеться "зрушити" на кілька місяців і "захопити" літні канікули, щоб учні зуміли засвоїти необхідний матеріал за програмою.

 

 
Коментарі (0)