ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнські вокзали обладнають інформаційними вказівниками Євро–2012

Українські вокзали обладнають інформаційними вказівниками Євро–2012

Після погодження з оргкомітетом Євро-2012, планується розмістити банери з символікою та логотипом чемпіонату та інформаційні вказівники англійською мовою, які допоможуть туристам відразу віднайти шлях до міста, метро, трамваю, таксі.

На вокзалах Києва, Харкова, Львова та Донецька триває  робота з брендування та ознакування до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи в 2012 році з футболу. До кінця квітня на вказаних вокзалах буде оновлено інформаційні вказівники для пасажирів з дублюванням англійською мовою.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Окрім того, після погодження з оргкомітетом  Євро-2012, планується розмістити банери з символікою та логотипом чемпіонату та інформаційні вказівники англійською мовою, які допоможуть туристам відразу віднайти шлях до міста, метро, трамваю, таксі.

Вже на даний момент на двох електронних табло вокзалу ст. Київ-Пасажирський інформація подається українською, російською та іноземною мовами.

Крім того, на вокзальному комплексі діють 64 електронних табло, розміщених на платформах, в залах очікування та конкурсі з можливістю надання інформації англійською мовою. Після реконструкції вокзального комплексу ст. Донецьк будуть встановлені 5 електронних та 21 інформаційно-рекламне табло з підтримкою англійської мови. На вокзалі в Харкові планується розмістити 10 банерів з символікою та логотипом Євро-2012 та 123 інформаційні вказівники англійською мовою.

На Львівському вокзалі також заплановано замінити усі інформаційні табло на сучасні (з дублюванням інформації іноземними мовами та відображенням більшого обсягу інформації), встановити додаткові інформаційні табло в залах очікування для пасажирів.

Планують також встановлення двох інформаційно-рекламних табло в центральному касовому залі. Ці табло зможуть працювати в режимі висвітлення інформації для пасажирів та в режимі трансляції відеофайлів. Табло планують за потреби підключати до системи «Експрес» для відображення точної інформації щодо наявності вільних місць в поїздах. У залах очікування теж заплановано встановити 5 подібних інформаційних екранів. Львівські залізничники підрахували, що для виконання цих планів знадобиться понад чотири мільйони гривень та кілька місяців для встановлення та налагодження техніки.

Нововведення допоможуть іноземцям краще орієнтуватися на вокзалах, вільніше користуватися сервісними послугами, значно покращать комфорт та інформування пасажирів і відвідувачів вокзалу.  Особливо важливо оновити інфографіку напередодні Євро-2012, оскільки вокзали готуються приймати значну кількість іноземних туристів та вболівальників.

 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)