ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа українських перевізників чекає «зачистка»

На українських перевізників чекає «зачистка»

Впродовж квітня-червня фахівці інспекції перевірять 284 підприємців, що здійснюють перевезення пасажирів, на дотримання норм законодавства про автомобільний транспорт та вимог ліцензування.

Головна державна інспекція на автомобільному транспорті затвердила план здійснення державного контролю за місцезнаходженням суб'єктів господарювання на ІІ квартал 2012 рік.

Відтак, впродовж квітня-червня фахівці інспекції перевірять 284 підприємців, що здійснюють перевезення пасажирів, на дотримання норм законодавства про автомобільний транспорт та вимог ліцензування, передає прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Зокрема, в Луганській та Донецькій областях інспектори перевірять 29 та 21 перевізників відповідно. На Вінниччині за цей період буде проконтрольвано діяльність 19 підприємців, на Закарпатті - 15, на Черкащині - 14, на Волині та Харківщині - по 12.

У Криму та Запорізькій області буде перевірено по 11 перевізників, в Одеській та Тернопільській областях - по 10, у Івано-Франківській та Київській областях - по 9, у Кіровоградській та Чернігівській - по 8, у Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій областях - по 7, на Миколаївщині, Житомирщині, Рівненщині - по 6, у Дніпропетровській, Полтавській, Сумській, Херсонській областях - по 5.

У Києві на дотримання законодавства представники Головавтотрансінспекції перевірять 20, а у Севастополі - 7 підприємців-перевізників.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури України в січні 2012 року заявило про плани перевірити 365 ліцензіатів у І кварталі 2012 року.

 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)