ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнський лоукост SkyUp запускає рейси в Батумі

Український лоукост SkyUp запускає рейси в Батумі

Авіакомпанія SkyUp, запуск роботи якої намічений на квітень, спочатку почне виконувати чартерні рейси, а з червня - регулярні. До переліку останніх буде внесено напрямок Київ-Батумі.

Авіакомпанія SkyUp, запуск роботи якої намічений на квітень, спочатку почне виконувати чартерні рейси, а з червня - регулярні. До переліку останніх буде внесено напрямок Київ-Батумі.

Про це, повідомив генеральний директор авіакомпанії Євген Хайнацкий в інтерв'ю порталу ato.ru.

Регулярні рейси ми почнемо виконувати, як і обіцяли раніше, з червня. Зокрема, почнемо здійснювати внутрішньоукраїнські рейси за маршрутами Київ-Одеса і Харків-Одеса. Можливо, трохи пізніше почнемо літати по напрямку Львів-Одеса. За кордон будуть відкриті продажі на маршрути Київ-Барселона, Київ-Ларнака і Київ-Батумі, - повідомив керівник SkyUp.

Регулярні рейси ми почнемо виконувати, як і обіцяли раніше, з червня. Зокрема, почнемо здійснювати внутрішньоукраїнські рейси за маршрутами Київ-Одеса і Харків-Одеса. Можливо, трохи пізніше почнемо літати по напрямку Львів-Одеса. За кордон будуть відкриті продажі на маршрути Київ-Барселона, Київ-Ларнака і Київ-Батумі, - заявив він.

Також стало відомо, що в авіакомпанії вирішили змістити на осінь запуск рейсу Київ-Дубай, а його місце в маршрутній сітці перевізника займе, як раз, напрямок Київ-Батумі.

Нагадаємо, лоукостер Ernest Airlines анонсує нові рейси з Києва до Італії.

Дубай залишається в планах. Але польоти туди почнемо восени. Ми вирішили влітку замість Дубая полетіти в Батумі. Крім того, з зимового сезону ми плануємо відкрити ще три нових міжнародних напрямки - в Західну і Східну Європу, а також на південь, - уточнив Хайнацкий.

Про створення українського перевізника стало відомо ще з весни 2017 р

Так, міністр інфраструктури Володимир Омелян пояснив, що з початку року вони вели переговори з декількома компаніями, але заздалегідь не хотіли робити ніяких заяв.

На початку року ми почали переговори з трьома компаніями, я не хотів анонсувати, що може бути три, тому ми обережно говорили про одне, який відбувся. Вони оголосили себе в цьому році. Переговори з двома іншими тривають, я на 80% впевнений, що в наступному році вони зайдуть на український ринок, - заявив Омелян.

 

 
Коментарі (0)