ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУкраїну очікує дефіцит житла

Україну очікує дефіцит житла

Українці можуть відчути значний дефіцит житла. Це може статися через кризу, яка змусила багато компаній «заморозити» будівництва.

Велика кількість забудовників призупинили роботу над новими проектами. Особливо така тенденція спостерігалася в період з кінця минулого року по травень 2014 року. Це може призвести до дефіциту житла. Про це заявляють експерти ринку нерухомості, передає delo.ua.

Архітектори відзначають, в той же час в Україні є значний відкладений попит, тому компаніям, слід реально оцінюювати ситуацію, не починати нове будівництво, але відновили проектування об'єктів, будівництво яких може розпочатися приблизно через рік. Експерти вважають, що добре заробити зможуть ті компанії, які не пізніше ніж через рік-півтора покупцеві запропонують якісний продукт для придбання.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», експерти прогнозують в Україні зростання кількості закритих будмайданчиків. Щоб уникнути істотного впливу кризи, фахівці радять працювати над здешевленням житла і програмами лояльності.
 
Коментарі (0)