ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїну «тероризують» відключення світла

Україну «тероризують» відключення світла

Через шквальний вітер в Україні знеструмлено майже три сотні населених пунктів. В окремих районах декількох областей пошкоджено житлові будинки та будівлі соціально-побутової сфери.

В Україні у зв’язку з погіршенням погодних умов (шквальний вітер, дощ) системи захисту ліній електропередач спрацювали у 9 областях, що призвело до знеструмленні 284 населених пунктів. Про це свідчать дані Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, у Житомирській області без світла залишилось 116 населених пунктів, у Рівненській – 51, Хмельницькій – 27, Тернопільській – 22, Львівській – 21, Івано-Франківській – 20, Волинській – 18, Чернівецькій – 7, Київській – 2.

Крім цього, негода пошкодила дахи приватних будинків та будівлі соціально-побутової сфери у 15 районах трьох областей: Львівській – 6, Хмельницькій – 6, Рівненській – 3. Зафіксовано окремі випадки повалення дерев.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в ніч з 7 на 8 квітня через дощ та шквальний вітер без електропостачання залишилось більше 170 населених пунктів. До відновлювальних робіт було залучено бригади обленерго.

 
Коментарі (0)