ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укравтодор» ледь не розвіяв державні кошти

«Укравтодор» ледь не розвіяв державні кошти

«Укравтодор» було визнано одним з найбільших порушників законодавства про державні закупівлі протягом майже двох останніх років.

«Укравтодор» став одним з найбільших порушників законодавства про державні закупівлі у 2012-2013 роках. Про це заявила начальник Управління моніторингу ризикових операцій Держфінінспекції Ганна Єрмілова, - повідомляє УНН.

За її словами, за звітний період відомством попереджена втрата підрозділами агенства автомобільних доріг державних коштів для ремонту доріг на суму 272 млн грн.

Ганна Єрмілова додала, що за результатом перевірок деяких місцевих підрозділів «Укравтодору», розірвано договори на проведення ремонту доріг або скасовано тендери.

«Службою автомобільних доріг Черкаської області розірвано договір на 20 млн грн, у Донецькій області розірвано 5 договорів, у Херсонській області розірвано договорів на 1,9 млн грн», - зазаначила пані Єрмілова.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у цьому році «Укравтодор» отримав понад 20 млрд грн фінансування. Із них більш ніж третина пішла на погашення боргів.

 
Коментарі (0)