ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укравтодор»: обмеження на рух вантажівок діють в 7 областях

«Укравтодор»: обмеження на рух вантажівок діють в 7 областях

Регіональні служби автодоріг у Рівненській, Житомирській, Кіровоградській, Одеській і Миколаївській областях вирішили ввести обмеження на рух великогабаритного транспорту.

Регіональні служби автодоріг у Рівненській, Житомирській, Кіровоградській, Одеській і Миколаївській областях вирішили ввести обмеження на рух великогабаритного транспорту.

В «Укравтодорі» заявили, що станом на 8:00 20 грудня обмеження на рух великогабаритних автомобілів продовжують діяти в 7 областях.

Про це інформує Радіо Свобода з посиланням на повідомлення прес-службу компанії в Facebook.

Наразі залишається заблокованим рух транспорту на дорозі М-05 «Київ –Одеса» біля Жашкова й на межі Київської й Черкаської областей, ускладнений проїзд також на автодорозі Р-03 (північно-східний об’їзд Києва).

«Через введення тривалого обмеження на рух великогабаритного транспорту через Київ (з 06:00 18 грудня), служби автомобільних доріг у Рівненській, Житомирській, Кіровоградській, Одеській і Миколаївській областях змушені були також уводити подібні обмеження з метою уникнення неконтрольованого скупчення вантажівок уздовж основних доріг у напрямку Києва», – йдеться в повідомленні компанії на сторінці в Facebook.

За даними «Укравтодору», поверхня доріг державного і місцевого значення в північні й більшості центральних областей засніжена, в інших областях – мокра.

З посиланням на дані синоптиків, 20 грудня невеликий сніг йтиме в західних, північних, центральних областях, температура опуститься до мінусових показників.

«Укравтодор» закликає за можливості утриматися від поїздок на автотранспорті на далекі відстані.

Нагадаємо, раніше глава МВС України Арсен Аваков повідомив, що на межі Черкаської та Київської областей в сніговому полоні понад добу залишаються близько 100 великовантажних автомобілів.

Міністр додав, що для вирішення ситуації направив на місце голову Національної поліції Сергія Князєва та голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Миколу Чечоткіна.

Пізніше в Нацполіції повідомили, що створений штаб ухвалив рішення про формування колони із застряглого на ділянці автодороги Київ-Одеса (на території Черкаської області) вантажного транспорту з метою звільнення проїзду для спеціальної техніки та перерозподілу руху транспорту.

Також буде перерозподілено рух транспорту, щоб зменшити навантаження на проблемній ділянці траси - частину транспорту направлять на Черкаси та Вінницю.

 

 
Коментарі (0)