ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укравтодор»: Проїзд дорогами державного значення забезпечено

«Укравтодор»: Проїзд дорогами державного значення забезпечено

Для забезпечення проїзду дорогами держзначенн "Укравтодор" задіяв близько 1120 одиниць техніки та 1470 робітників.

Для забезпечення проїзду дорогами держзначенн "Укравтодор" задіяв близько 1120 одиниць техніки та 1470 робітників.

В Україні, незважаючи на негоду, проїзд дорогами державного значення та на їх перевальних ділянках забезпечено.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укравтодору", передає "РБЕ-Україна".

"Проїзд дорогами державного значення та на їх перевальних ділянках забезпечено. Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно 1120 одиниць техніки та 1470 робітників, в черговому режимі - 891 одиниця техніки та 1200 робітників", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, протягом доби погодні умови на більшій території України визначав активний циклон, який на ранок 19 березня перемістився із західних та південних областей у східному напрямку.

Так, сьогодні вранці сильний сніг спостерігається у Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській та південно-східних частинах Полтавської і Черкаської областей.

Як зазначається, за прогнозами синоптиків, сьогодні, 19 березня 2018 року, сильний сніг та хуртовини очікуються у Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Миколаївській областях; у Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях очікується мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на решті території без опадів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у результаті негоди в Україні станом на ранок 19 березня знеструмленими залишаються майже 130 населених пунктів у 7 областях, а саме: Запорізькій, Миколаївській, Донецькій, Дніпропетровській, Одеській, Херсонській і Кіровоградській.

Нагадаємо, минулого тижня директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда розповів, що різкого потепління в Україні не буде.

 

 
Коментарі (0)