ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укравтодор» реорганізовують

«Укравтодор» реорганізовують

«Укравтодор» планують реорганізувати. Наразі реорганізацією ПАТ займається робоча група під керівництвом міністра інфраструктури Володимира Козака.

З метою створення прозорого конкурентного середовища на ринку експлуатаційних та ремонтних робіт на дорогах України, «Укравтодор» планують реорганізувати. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору», пише УНН.

Зараз реорганізацією публічного акціонерного товариства Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» займається робоча група під керівництвом міністра інфраструктури Володимира Козака.

Як зазначив голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко, планується реорганізувати державну акціонерну компанію «Автомобільні дороги України», виділити з цієї компанії окремі акціонерні компанії, сфери управління корпоративними правами яких будуть передані облдержадміністраціям.

Він відмітив, що переважна більшість керівників облдержадміністрацій побажали отримати до сфери управління підприємства, які так чи інакше все одно будуть виборювати право на виконання робіт з експлуатаційного утримування, з ремонту доріг на тендерах.

Як повідомляла «Україна Комунальна», торік було капітально відремонтовано всього 1% доріг через недостатність коштів. Однак, до 2018 року рівень фінансування галузі хочуть значно підвищити.

 
Коментарі (0)