ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Укренерго» планує знизити тариф на електроенергію

«Укренерго» планує знизити тариф на електроенергію

Тариф 2018, що пропонує Укренерго, складе 6,24 коп. / КВтг, а це на 800 млн. Грн. Здешевлює послуги компанії для споживачів

ДП "НЕК" "Укренерго" пропонує зменшити в 2018 році тариф на поставку електроенергії в 6,24 коп. / КВтг, що, в свою чергу, здешевить послуги компанії для споживачів на 800 млн гривень, передає Час Пік з посиланням на прес-службу "Укренерго".

"Тариф 2018, що пропонує Укренерго, складе 6,24 коп. / КВтг, а це на 800 млн. Грн. Здешевлює послуги компанії для споживачів", - говориться в повідомленні.

За словами керівника "Укренерго" Всеволода Ковальчука, наватаження на тариф зменшено завдяки новим принципам інвестиційної політики, що полягає в 100% фінансуванні нового будівництва та комплексної модернізації за рахунок коштів МФІ (Міжнародні фінансові інститути).

Нагадаємо, в даний час "Укренерго" - один з найбільших бенефеціаром від міжнародних фінансових інститутів в енергетиці з кредитним портфелем майже 1.5 млрд доларів. Компанія входить в десятку найприбутковіших підприємств в енергетиці, що підсилює довіру міжнародних кредиторів.

Як отримати доступ до документів прямо з дому? Знайти нотаріуса, рішення суду, кому належить квартира? повна інструкція

 

 
Коментарі (0)