ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика"Укренерго" знадобиться обмеження електроспоживання протягом кількох днів

"Укренерго" знадобиться обмеження електроспоживання протягом кількох днів

НЕК "Укренерго" знадобиться обмеження електроспоживання протягом кількох наступних днів, щоб відновити зруйновані мережі внаслідок безпрецедентних атак росії
НЕК "Укренерго" знадобиться обмеження електроспоживання протягом кількох наступних днів, щоб відновити зруйновані мережі внаслідок безпрецедентних атак росії, про це повідомив голова компанії Володимир Кудрицький.
 
"Протягом кількох наступних днів нам знадобиться додаткове обмеження електроспоживання, щоб надати можливість ремонтним бригадам, які працюють 24/7, відновити електромережі та максимально швидко знову забезпечити надійне електропостачання", - сказав Кудрицький.
 
За його словами, ці повністю контрольовані тимчасові обмеження триватимуть кілька годин.
 
"Вони вводяться у повній координації з диспетчерами "Укренерго" та покликані вберегти баланс в енергосистемі та прискорити відновлення електромереж", - пояснив Кудрицький.
 
Він зазначив, що "Укренерго" вже відновила енергопостачання у більшості регіонів, де воно зникло внаслідок масштабного та безпрецедентного ракетного обстрілу енергетичної інфраструктури магістральних мереж.
 
"Ніхто в Європі не робив того, що доводиться робити нам під час цієї війни. З такими масштабними руйнуваннями ще ніхто не стикався. Наші бригади працюють 24/7 для того, щоб якнайшвидше відновити мережі та подати електрику всім споживачам", - наголосив голова компанії.
 

Водночас Кудрицький знову звернувся до споживачів із проханням обмежувати використання потужних електроприладів (прасок, електроопалення, теплої підлоги, пральних машин) у вечірні години з 17:00 до 23:00. 

 
Коментарі (0)