ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкрпошта буде доставляти пенсії за старим тарифом

Укрпошта буде доставляти пенсії за старим тарифом

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" в січні-лютому 2021 року доставляти пенсії за тарифом 2020 року, але продовжить діалог з урядом щодо встановлення нових тарифів в наступному роц

 

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" в січні-лютому 2021 року доставляти пенсії за тарифом 2020 року, але продовжить діалог з урядом щодо встановлення нових тарифів в наступному році.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Укрпошта" продовжить дію поточного договору з доставки пенсій в січні і лютому за тарифами 2020 року і продовжить обговорення нових тарифів на 2021. Ця пропозиція національного поштового оператора прийняв Пенсійний фонд України ", - сказано в повідомленні.

Зараз тариф на виплату і доставку пенсій в місті становить 1,15% від суми відповідної виплати, а в селі і селищі міського типу - 2,3%.

Відзначається, що, завдяки такому кроку, пенсіонерам протягом двох перших місяців 2021 року буде виплачено і доставлені пенсії за звичайним графіком, а всі учасники процесу - Пенсійний фонд України, Міністерство фінансів і Міністерство соціальної політики отримають час на вироблення системного рішення по тарифам на виплату і доставку пенсій.

У компанії сподіваються, що, укладаючи додаткову угоду, Пенсійний фонд публічно заявить про дозвіл пенсіонерам на час карантину дистанційно переходити на обслуговування з банків в "Укрпошту", особливо в тих населених пунктах, де закриваються банківські відділення, а електронний цифровий підпис там не працює.

Прес-служба підкреслила, що зараз пропозиції компанії обробляються в профільних міністерствах, і підприємство очікує їх вирішення.

 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
26 Грудня 2020 p. 01:08
Коли споживач вносить оплату за компослуги на Укрпошті, то ця оплата надходить до надавачів лише через 1,5 - 2 тижні. Тобто, ці 1,5-2 тижні хтось ці внесені гроші десь тримає...